"Always Be Good" e-Twinning Projemiz Başladı

ALWAYS BE GOOD ‘  e- Twinning projesinde görev alan okulumuz öğretmenlerinden Gülbahar BALTEKİN ve Beyza Nilgün DURMAZ  İzmir il genelinde çalışan 10  Öğretmen ,Yunanistan dan 2 Öğretmen   ve  Romanya dan 1 öğretmen olmak üzere 13 öğretmen olarak  Şubat ayında projeye  başladıklarını dile getirdi. İyi oluştan yola çıkılarak ‘ Always Be Good’ olarak adı konulan proje,  Okulda iyi olmak, Afette iyi olmak ve Trafikte iyi olmak diye 3 temel konu üzerinde duracak. Tanışma toplantıları, projenin logosu, projenin broşürü ,okul panoları, veli izin belgeleri hazırlanarak , İlk çalışmamız olan OKULDA İYİ OLMAK konusu AKRAN ZORBALIĞI üzerine ortaklarla işbirliği içinde hikaye yazılarak , sınıflarımızda hikayeyi resmetmelerine yardımcı olunmuştur. Projenin tanıtım videosu hazırlanarak projemiz tanıtılmaya başlanmıştır.